Geslaagd Gastvrijheidspasbuffet

Het Gastvrijheidspasbuffet afgelopen zaterdag in Partycentrum De Keet van Heerde was wederom een groot succes. Gastheer Bé van Ark en zijn medewerkers hadden een heerlijk buffet samengesteld met als muzikaal toetje een optreden van Men in Music uit Zwolle.

De Gastvrijheidspas is een initiatief van zorgaanbieder Hanzeheerd, bekend van de woonzorgcentra De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. Het betreft een regionaal platform waar 65-plussers samenkomen én ondernemers met een warm hart voor ouderen. De ondernemers verstrekken bijvoorbeeld informatie over welzijn, zorg en langer thuis wonen, en organiseren gezellige activiteiten voor 65-plussers. Doel daarvan is onder meer het vergroten van de kennissenkring van deze groep door hen (oude) bekenden en nieuwe mensen te laten ontmoeten. Daarnaast bieden een aantal sponsors van het platform, houders van een Gastvrijheidspas voordelen en kortingen op producten en diensten.

Een van de aangesloten ondernemers is Harry Klunder van PodoTotaal, een praktijk voor Podologie met vestigingen in Hattem, Heerde en Hardenberg. Samen met zijn compagnon Anja van ’t Hul was hij aanwezig tijdens het Gastvrijheidspasbuffet. “Vanuit onze praktijk leveren we dagelijks een bijdrage aan het welbevinden, geluk en de gezondheid van ouderen door hun te helpen met en te adviseren over voet gerelateerde problemen. Maar we willen meer doen voor deze groep. Daarom hebben we ons bij de Gastvrijheidspas aangesloten en zijn we hier vanavond aanwezig, net als een paar andere ondernemers.”

Meer informatie over de Gastvrijheidspas is te vinden op www.gastvrijheidspas.nl. Hier zijn onder meer de namen van de deelnemende ondernemers te vinden, de eventuele voordelen en kortingen die zij pashouders bieden en de agenda met activiteiten voor pashouders.