Wandel anders: op je blote voeten!

Onlangs hebben Anja van ’t Hul van Podototaal Podologie en Mieke Poppema van Muevo Cesartherapie & Coaching hun eerste blote voetenwandeling georganiseerd. Reacties van de deelnemers waren onder andere: “erg leuk om te doen”; “voor herhaling vatbaar”; “nooit verwacht dat ik dit zou doen”; “het is me erg meegevallen”.
Vanwege deze positieve reacties hebben Anja en Mieke besloten nogmaals een ‘blote voetenwandeling’ te organiseren zodat ook jij kennis kunt maken met het wandelen op blote voeten. 

De blote voetenwandeling vindt plaats op donderdag 5 juli 2018 bij de Schaapskooi, Elburgerweg in Heerde. Tijdens deze avond kun je ervaren hoe het is om op je blote voeten te lopen en ervaren hoe verschillende ondergronden aanvoelen en wat de invloed is op verschillende spieren, op de balans en op je houding. De avond zal starten met een aantal voetoefeningen en een korte introductie en daarna gaan we op pad voor een wandeling. We zullen ongeveer een uur onderweg zijn.
Belangrijk is dat je tijdens de wandeling een paar schoenen bij je hebt, zodat je deze onderweg kan aantrekken als het nodig is. Ook is het praktisch om een handdoek mee te nemen.

We verzamelen om 19:00 uur zodat we uiterlijk 19:15 uur kunnen vertrekken. Deelname is geheel op eigen risico. Na afloop drinken we gezamenlijk koffie of thee om ervaringen uit te wisselen. Ook ontvangt u dan van ons een goodiebag. De kosten om deel te nemen zijn € 10,00 per persoon. 

Wil je deelnemen aan de blote voetenwandeling dan graag van te voren opgeven. Dit kan bij Mieke of Anja. Voor meer informatie kunt je contact met hen opnemen en houdt hun facebookpagina’s en websites in de gaten.

Mieke (tel: 0578-695116 of 06-54938065 - mail: info@muevo.nu – www.muevo.nu).
Anja
(tel: 06-12266849 - mail: anja@podototaal.nl - www.podototaal.nl). 

Wij zien er naar uit je te verwelkomen de blote voetenwandeling!