Wandelen op je blote voeten?

Waarom zou je gaan wandelen op je blote voeten? Dit willen Mieke Poppema van Muevo Cesartherapie & Coaching,  en Anja van ’t Hul en Harry Klunder van Podototaal Podologie je graag vertellen. Zij doen dit tijdens de workshop: Balans met de voeten als basis en uiteraard gaan we dit ook in de praktijk brengen met een ‘blote voetenwandeling’. 

De workshop staat in het teken van balans en het belang van goed evenwicht. Mieke Poppema van Muevo Cesartherapie & Coaching en  Anja van ’t Hul en Harry Klunder van  Podototaal Podologie besteden allebei, vanuit hun eigen specialisme, aandacht aan evenwicht en balans.  Daarnaast zoeken zij hierin ook de samenwerking met elkaar.  

De workshop wordt twee keer gegeven Op dinsdag 10 april 2018 in Hattem en op 17 april 2018 in Heerde. Het zal een informatieve en een interactieve avond zijn. Vanuit de oefentherapie zal er aandacht zijn voor houding en balans. Vanuit de podologie zal het thema balans en voetentraining centraal staan. Tijdens de workshop worden er diverse oefeningen gedaan en wordt er antwoord gegeven op de vraag waarom je op je blote voeten zou gaan wandelen. De avond in Hattem is bij Podototaal Podologie, Dahliastraat 14. De avond in Heerde is bij Muevo  aan de Brinklaan 9 (Gezondheidscentrum Heerde, begane grond). Vanaf 19:15 uur staat de koffie en thee klaar en de workshop begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. 

De blote voetenwandeling is op dinsdag 24 april bij de Schaapskooi (Elburgerweg in Heerde). Tijdens deze avond kun je ervaren hoe het is om op je blote voeten te lopen en ervaren hoe verschillende ondergronden aanvoelen en wat de invloed is op de verschillende spieren en op de balans. De avond zal starten met een aantal voetoefeningen en daarna gaan we op pad voor een wandeling van ongeveer 4 kilometer. Belangrijk is dat je tijdens de wandeling een paar schoenen bij je hebt, zodat je deze onderweg kan aantrekken als het nodig is. Ook is het praktisch om een handdoek mee te nemen. We verzamelen om 19:00 uur zodat we uiterlijk 19:15 uur kunnen vertrekken. Deelname is geheel op eigen risico. 

De kosten zijn € 10,00 per avond, kom je beide avonden dan zijn de totale kosten € 15,00.

Wil je deelnemen aan de interactieve informatieavond en/of de blote voetenwandeling dan graag van te voren opgeven. Dit kan bij Mieke, Anja of Harry. Wil je dan ook aangeven op welke avond(en) je komt.  Voor meer informatie kunt je contact met hen opnemen en houdt hun  facebookpagina’s en websites in de gaten.

Mieke (tel: 0578-695116 - mail: info@muevo.nu – www.muevo.nu)

Anja (tel: 06-12266849 – mail: anja@podototaal.nl – www.podototaal.nl)

Harry (tel: 06-14948888 - mail: info@podototaal.nl - www.podototaal.nl)