Workshop 7 november: Balans met voeten als basis

Iedereen staat graag stevig op zijn voeten. Dit is nodig voor een goed evenwicht en  balans. Maar hoe bereik je dit? Dit leer je tijdens de workshop: Balans met de voeten als basis. 

Mieke Poppema van Muevo Cesartherapie & Coaching en Anja van ’t Hul van  Podototaal Podologie besteden allebei, vanuit hun eigen specialisme, aandacht aan evenwicht en balans.  Maar zij zoeken hierin ook de samenwerking met elkaar. 

Vanuit de podologie wordt  er op verschillende manieren aan een  betere balans en evenwicht gewerkt. Dit kan in de vorm van zooltherapie zijn maar ook voetentraining speelt een belangrijke rol. Door voetentraining kun je de voeten sterker en mobieler maken. Tijdens deze workshop zal de voetentraining een centrale plaats innemen. 

Vanuit de oefentherapie Cesar wordt er gekeken naar de gehele houding en het functioneel versterken van de spieren van het onderlichaam; deze zijn vooral van belang in het verbeteren van het evenwicht. Daarnaast wordt er gewerkt aan balans in dagelijkse situaties zoals het aantrekken van sokken of lopen op ongelijke ondergrond. Tijdens de workshop gaan we bezig met de houding en doen we een aantal oefeningen gericht op balans.

Samen nodigen zij u uit voor een workshop op 7 november 2017 en willen u dan graag meer vertellen over evenwicht en balans en hoe dit te verbeteren is.  Het wordt een interactieve avond. U ontvangt informatie over evenwicht en balans, maar u zult ook zelf aan de slag gaan met verschillende oefeningen. De workshop vindt plaats bij Muevo aan de Brinklaan 9 (Gezondheidscentrum Heerde, begane grond). Vanaf 19:00 uur staat de koffie en thee klaar en de workshop begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. De kosten zijn € 7,50 per persoon.

Wilt u deelnemen aan de workshop dan graag van te voren opgeven. Dit kan bij Mieke of Anja. Ook voor meer informatie kunt u contact met hen opnemen.
Mieke, (tel: 0578-695116 / mail: info@muevo.nu)
Anja (tel: 06-12266849 / mail: anja@podototaal.nl

Wij zien er naar uit u te verwelkomen op 7 november !