Doe mee aan de blote voetenwandeling in Staphorst

Voetklachten komen veel voor. Toch kunt u daar zelf veel aan doen om klachten te voorkomen. Het lopen op blote voeten verbetert de functie van de spieren in de voet en daarmee de stabiliteit van uw voet en indirect ook uw houding en balans. Om mensen dit te laten ervaren organiseert registerpodoloog Anja van 't Hul (Podototaal en werkzaam bij Ter Harmsel) samen met manueel therapeut Henk Middeljans (ter Harmsel) een blote voetenwandeling om het effect van lopen op blote voeten op verschillende ondergronden te ervaren. De gehele wandeling zal ongeveer twee uur in beslag nemen. Gedurende de wandeling wordt er aandacht geschonken aan voetentraining, zogenaamde specifieke oefenen waarbij de verschillende spiergroepen in de voet getraind worden.

De "blote voetenwandeling" wordt georganiseerd op dinsdag 18 juni om 19:00 uur. De ontvangst met koffie en thee is in de wachtruimte van fysiotherapie ter Harmsel in het medisch centrum te Staphorst. De kosten zijn €10,- en kunnen bij aanmelding betaald worden. Wanneer u op 18 juni mee wilt doen verzoeken we u wel om vooraf op te geven bij de praktijk via mail (info@fysioterharmsel.nl) of telefoon (0522-
291950). Deelname is op eigen risico, het is wenselijk om een handdoek en een paar schoenen in een rugtasje mee te nemen.

Trek de stoute schoenen uit en doe mee.