Wandel anders: wandel op je blote voeten

Het voorjaar is begonnen daaom gaan we weer wandelen op onze blote voeten. Wandel je mee? Samen met Anja van ’t Hul van Podototaal Podologie en Mieke Poppema van Muevo Cesartherapie & Coaching kun je ervaren hoe het is om op je blote voeten te lopen op verschillende ondergronden. 

Tijdens deze wandeling kun je ervaren hoe het is om op je blote voeten te lopen en ervaren hoe verschillende ondergronden aanvoelen en wat de invloed is op verschillende spieren, op de balans en op je houding. De middag zal starten met een aantal voetoefeningen en een korte introductie en daarna gaan we op pad voor een wandeling. We zullen ongeveer een uur onderweg zijn. Belangrijk is dat je tijdens de wandeling een paar schoenen bij je hebt, zodat je deze onderweg kan aantrekken als het nodig is. Ook is het praktisch om een handdoek mee te nemen.

De wandeling is op donderdag 18 april om 16:00 uur in Heerde bij de Schaapskooi, Elburgerweg

Deelname is geheel op eigen risico. De kosten om deel te nemen zijn € 10,00 per persoon, inclusief koffie/thee en een goodiebag. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Wil je deelnemen aan de blote voetenwandeling dan graag van te voren opgeven. Dit kan bij Mieke of Anja. Voor meer informatie kunt je contact met hen opnemen en houdt hun facebookpagina’s en websites in de gaten.

Mieke (tel: 0578-695116 of 06-54938065 - mail: info@muevo.nu – www.muevo.nu).
Anja (tel: 06-12266849 - mail: anja@podototaal.nl - www.podototaal.nl). 

Wij zien er naar uit je te verwelkomen op de blote voetenwandeling!