Even voorstellen

Wij zijn Anja van 't Hul en Harry Klunder. Wij zijn allebei registerpodoloog. Daarnaast heeft Harry zich gespecialiseerd in zorgschoeisel. Hij mag zich dan ook zorgschoenspecialist noemen. Dit betekent dat aanpassingen aan confectieschoenen door hem kunnen worden gedaan. Ook is hij als docent betrokken bij de opleiding tot registerpodoloog aan de Academie voor Podologie (AvP).

Terwijl Harry meer de creatieve kracht is, heeft Anja door haar professionele achtergrond veel ervaring in communicatie en organisatie dus naast registerpodoloog is zij ook verantwoordelijk voor dit deel van ons bedrijf.

Dit doen wij 
Podologie betekent voetkunde. Dit staat voor de invloed van de voet op de houding en het functioneren van het lichaam. Dit vergt een brede kennis van het lichaam. Is er meer kennis nodig voor de oplossing die past bij jou? Dan werken we samen met meerder zorgaanbieders. Een goede uitleg over het ontstaan en het verhelpen van de klacht, is een vast onderdeel van ons consult.

De praktijk
Binnen onze praktijk hebben we de kennis en de mogelijkheden om zelf elk gewenst zooltype te maken en passend in elke schoen. Uiteraard moeten deze schoenen wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Hierbij houden we rekening met je wensen en de mogelijkheden. En dat zonder de klacht uit het oog te verliezen. Daarom geven wij altijd schoenadvies. Wat ons uniek maakt. is de kennis van schoenen en daarnaast het maken van aanpassingen aan de schoen. We leveren ook diverse producten en hulpmiddelen om het lopen en bewegen aangenamer te maken.

Waarom doen wij dit
Wij hebben een passie voor voeten en vinden daarnaast ook vitaliteit en kennis delen belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig workshops op het gebied van voeten en vitaliteit. Ons streven is om op deze manier preventief een bijdrage te leveren aan je gezondheid.

Werkwijze
Onze locaties

Maak online een afspraak...

Kies je locatie