Even voorstellen

Wij zijn Anja van 't Hul en Harry Klunder. Wij zijn allebei registerpodoloog. Daarnaast heeft Harry zich gespecialiseerd in zorgschoeisel. Hij mag zich dan ook zorgschoenspecialist noemen. Dit betekent dat aanpassingen aan confectieschoenen door hem kunnen worden gedaan. Ook is hij als docent betrokken bij de opleiding tot registerpodoloog aan de Academie voor Podologie (AvP).

Terwijl Harry meer de creatieve kracht is, heeft Anja door haar professionele achtergrond veel ervaring in communicatie en organisatie dus naast registerpodoloog is zij ook verantwoordelijk voor dit deel van ons bedrijf.

Visie en Missie

Visie
Het is onze taak als zorgverlener in de eerstelijns zorg om mensen bewust te maken van de aard en omvang van hun klacht. Door onze kennis te delen met cliënten en collega's worden deze zich hier meer bewust van. Samen een oplossing zoeken en er samen aan werken is een krachtige en  heldere manier om een reëel of voorspoedig herstel te bevorderen. Daardoor ligt de oplossing niet alleen in zolen maar in maatwerk, dus de schoen en de zool en hoe de cliënt met zijn of haar klacht omgaat, dat kunnen we niet alleen.

“Door kennis te delen wordt het meer”

Missie
Onze missie is om binnen de omgeving van onze praktijk, eerlijke en toegankelijke voetzorg te bieden  waarbij zowel de cliënt als de collega's zorgverlener altijd een beroep kan doen op onze  kennis. Onze taak is het dan ook om deze kennis op peil te houden.

Werkwijze
Werkplaats

Maak online een afspraak...

Hardenberg Hattem Heerde