Workshop 'Koud Kunstje'

Begin dit jaar hebben wij de workshop ‘Koud kunstje’ een aantal keren georganiseerd. De deelnemers waren enthousiast en vonden het een leerzame dag en een bijzondere ervaring. Ons doel is om mensen op deze manier inzicht te geven in de mogelijkheden van het lichaam en het brein en we hopen dat dit een start en een motivatie mag zijn om ook andere ogenschijnlijke moeilijke uitdagingen makkelijker op te pakken.   

Gezonder leven kan ervoor zorgen dat jij je fitter voelt en daardoor minder snel ziek wordt en beter slaapt. Wij vinden aandacht voor gezondheid belangrijk. Cliënten die bij ons in de podologie praktijk komen hebben vaak al te maken met voet- en/of andere lichamelijk klachten. Met preventieve zorg kunnen in bepaalde gevallen klachten voorkomen worden. Binnen onze praktijk besteden wij ook aandacht aan preventieve zorg. Dit doen wij onder andere door het geven van voetentraining en het organiseren van blote voetenwandelingen. 

Een andere vorm van werken aan je gezondheid is aandacht hebben voor je ademhaling en koude training. Beter bekend als de Wim Hof Methode (WHM). Graag willen wij de kennis over de Wim Hof Methode met jullie delen en organiseren daarom op zaterdag 26 oktober 2019 een workshop die in het teken staat van ademhalen en koude training. 

Een paar resultaten van de Wim Hof Methode zijn: verbeterde weerstand, energieker gedurende de dag en een betere slaapkwaliteit. Wil jij ook lichter, relaxter en met meer vertrouwen in het leven staan en ervaren wat de WHM met je doet? Geef je dan op voor deze workshop? 

De workshop wordt gegeven door de ervaren Wim Hof trainer Maikel van Vastenhoven. De workshop duurt vijf uur inclusief lunch. In de ochtendsessie behandelen we de theorie en staat in  het teken van ademhalen. In de middagsessie is er aandacht voor ademhaling en focus. De middag zal eindigen met de koude training door het nemen van een ijsbad.  Je beslist aan het eind van de middagsessie zelf of je dit aandurft. Deelname aan de workshop is op eigen risico. 

Wanneer:  zaterdag 26 oktober 2019
Waar: Dahliastraat 14, 8051 DM Hattem
Aanvang: 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur)
Kosten: € 95,00 inclusief lunch 

Wil je meedoen aan de workshop of heb je vragen neem dan contact op met Harry of Anja.

Harry Klunder, tel. 06-14948888
Anja van ’t Hul, tel 06-12266849
Of stuur een e-mail naar info@podototaal.nl 

Geef je tijdig op, je ontvangt dan van ons informatie hoe jij je kunt voorbereiden op de workshop.  Minimaal aantal deelnemers 10 personen en maximaal 12 personen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je al meer lezen over de Wim Hof Methode ga dan naar de website van Wim Hof www.innerfire.nl.