Workshop 'Koud Kunstje'

Onlangs hebben wij de workshop ‘Koud kunstje’ voor de eerste keer georganiseerd. De deelnemers waren enthousiast en vonden het een leerzame dag en het een bijzondere ervaring. Dit is de reden dat wij de workshop nog een keer organiseren

Wij vinden aandacht voor gezondheid belangrijk. Cliënten die bij ons in de podologie praktijk komen hebben vaak al te maken met voet- en/of andere lichamelijk klachten. Met preventie zorg kunnen in bepaalde gevallen klachten voorkomen worden. Binnen onze praktijk besteden wij ook aandacht aan preventieve zorg. Dit doen wij onder andere door het geven van voetentraining en het organiseren van blote voetenwandelingen. 

Een andere vorm van werken aan je gezondheid is aandacht hebben voor je ademhaling en koude training. Beter bekend als de Wim Hof Methode (WHM). Harry zelf heeft mogen ervaren dat deze methode positief effect heeft op zijn gezondheid. Graag willen zij de kennis over de Wim Hof Methode met jullie delen en organiseren daarom op zaterdag 23 maart 2019 een workshop die in het teken staat van ademhalen en koude training. 

Een paar resultaten van de Wim Hof Methode zijn: verbeterde weerstand, energieker gedurende de dag en een betere slaapkwaliteit. Wil jij ook lichter, relaxter en met meer vertrouwen in het leven staan en ervaren wat de WHM met je doet? Geef je dan op voor deze workshop? 

De workshop wordt gegeven door de ervaren Wim Hof trainer Maikel van Vastenhoven. De workshop duurt vijf uur inclusief lunch. In de ochtendsessie behandelen we de theorie en staat in  het teken van ademhalen. In de middagsessie is er aandacht voor ademhaling en focus. De middag zal eindigen met de koude training door het nemen van een ijsbad.  Je beslist aan het eind van de middagsessie zelf of je dit aandurft. Wil je alleen aan de ochtendsessie inclusief lunch deel te nemen is dit ook mogelijk. 

Wanneer: zaterdag 23 januari 2019
Waar: Motus, Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem
Aanvang: 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur)
Kosten: € 75,00 inclusief lunch

Wil je meedoen aan de workshop of heb je vragen neem dan contact op met Harry of Anja.
Harry Klunder, tel. 06-14948888
Anja van ’t Hul, tel 06-12266849
Of stuur een e-mail naar info@podototaal.nl

Geef je tijdig op, je ontvangt dan van ons informatie hoe jij je kunt voorbereiden op de workshop.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je al meer lezen over de Wim Hof Methode ga dan naar de website van Wim Hof www.innerfire.nl.