Workshop 'Koud Kunstje'

Heb jij al  goede voornemens voor 2019? Vaak staat een gezonder leven op het lijstje van goede voornemens. Gezonder leven kan ervoor zorgen dat jij je fitter voelt en daardoor minder snel ziek wordt en beter slaapt. 

Harry Klunder en Anja van ’t Hul van Podototaal vinden aandacht voor gezondheid belangrijk. Cliënten die bij hun in de podologie praktijk komen hebben vaak al te maken met voet- en/of andere lichamelijk klachten. Met preventie zorg kunnen in bepaalde gevallen klachten voorkomen worden. Binnen hun praktijk besteden zij ook aandacht aan preventieve zorg. Dit doen zij onder andere door het geven van voetentraining en het organiseren van blote voetenwandelingen. Afgelopen zomer hebben zij zich onder ander ingezet voor de Diabetes Challenge Hattem. De deelnemers van deze challenge hebben ervaren wat je kunt bereiken met werken aan je gezondheid. 

Een andere vorm van werken aan je gezondheid is aandacht hebben voor je ademhaling en koude training. Beter bekend als de Wim Hof Methode (WHM). Harry zelf heeft mogen ervaren dat deze methode positief effect heeft op zijn gezondheid. Graag willen zij de kennis over de Wim Hof Methode met jullie delen en organiseren daarom op zaterdag 19 januari 2019 een workshop die in het teken staat van ademhalen en koude training. 

Een paar resultaten van de Wim Hof Methode zijn: verbeterde weerstand, energieker gedurende de dag en een betere slaapkwaliteit. Wil jij ook lichter, relaxter en met meer vertrouwen in het leven staan en ervaren wat de WHM met je doet? Geef je dan op voor deze workshop? 

De workshop wordt gegeven door de ervaren Wim Hof trainer Maikel van Vastenhoven. De workshop duurt vijf uur inclusief lunch. In de ochtendsessie behandelen we de theorie en staat in  het teken van ademhalen. In de middagsessie is er aandacht voor ademhaling en focus. De middag zal eindigen met de koude training door het nemen van een ijsbad.  Je beslist aan het eind van de middagsessie zelf of je dit aandurft. Wil je alleen aan de ochtendsessie inclusief lunch deel te nemen is dit ook mogelijk. 

Wanneer: 19 januari 2019
Waar: Podototaal, Dahliastraat 14, 8051 DM Hattem
Aanvang: 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur)
Kosten: € 65,00 voor de hele dag en € 45,00 voor alleen de ochtendsessie, beiden inclusief lunch.

Wil je meedoen aan de workshop of heb je vragen neem dan contact op met Harry of Anja.
Harry Klunder, tel. 06-14948888
Anja van ’t Hul, tel 06-12266849
Of stuur een e-mail naar info@podototaal.nl

Geef je tijdig op, je ontvangt dan van ons informatie hoe jij je kunt voorbereiden op de workshop.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je al meer lezen over de Wim Hof Methode ga dan naar de website van Wim Hof www.innerfire.nl.